Sivun banneri

Vaasan keskussairaala - myös henkilökunta hyvässä hoidossa!

Vaasa on Suomen 15. suurin kaupunki, ja sillä on paljon tarjottavaa noin 67 000 asukkaalleen. Meren ja kauniin saariston, johon kuuluu mm. Suomen ensimmäinen maailman luonnonperintökohde, läheisyys tekee Vaasasta houkuttelevan asuinpaikkakunnan. Vaasan keskussairaalan keskeiset toimitilat (VKS) sijaitsevat keskustan tuntumassa, meren rannalla.

 

                   ilmakuva_2

                   Vaasan keskussairaala sijaitsee meren rannalla kävelymatkan päässä torilta.

Suurin osa psykiatrisesta toiminnasta on keskittynyt Huutoniemelle, Vaasaan ja jonkin verran polikliinista toimintaa on Selkämeren sairaalassa, Kristiinankaupungissa.

Vaasan keskussairaalassa työskentelee noin 2 400 henkeä, joista 54 %:lla on suomi äidinkielenä ja 44 %:lla ruotsi. Aivan kuten Vaasan kaupunki ympäristöineen, tarjoaa myös sairaala erinomaiset mahdollisuudet kielikylpyyn. Sairaala arvostaa osaavaa, hyvinvoivaa ja innostunutta henkilöstöään. Toivotamme uudet työntekijät tervetulleiksi tiimeihimme ja ponnistelemme sen eteen, että koko henkilöstö voi hyvin ja kehittyy työssään.

Voimakkaasti kasvavalle kaupungille tunnusomaista ovat monet tunnetut kansainväliset teollisuusyritykset, kukoistava pienyritteliäisyys ja vilkas opiskelijaelämä. Viihtyisyyttä lisäävät erityisen laaja kulttuuritarjonta ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Tutustu Vaasaan kaupungin kotisivuilla. (www.vaasa.fi)

Ole ystävällinen ja käytä vasemmalla olevia linkkejä, kun haet meiltä työtä!

 

 

Päivitetty 5.10.2015 / B. Haapala