Moodlessa voit opiskella Lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) -kursseja. Voit opiskella kursseja sillä kielellä (suomi/ruotsi), millä aiot suorittaa tentin.

Uutena LOVe -kurssina valikoimaan on tullut Rokotuslupa -osio (teoria ja tentti). Rokottajan tulee olla perehdytetty rokottamiseen ja hänellä tulee olla riittävät rokottamiseen tarvittavat tiedot ja taidot. Rokotteita antavalla henkilöllä tulee olla rokotuslupa. LOVe:n Rokotuslupa -osion tarkoituksena on varmistaa, että THL:n rokottajan oppaan sekä Turvallinen lääkehoito -oppaan (2016) edellyttämät tiedot täyttyvät.

LOVe -kurssit: LOP +PKV+ROKOTE, IV, KIPU 1 ja 2, PSYK, LAS, ABO (SPR).

Organisaatiokohtainen kurssiavain.

 

Verensiirron ABO-verkkokurssi

Verensiirtojen lupakoulutus (ABO) on SPR:n Veripalvelun verkkokoulutus, joka suoritetaan SPR:n omassa koulutusympäristössä, jonne kirjaudutaan Verensiirron ABO – verkkokurssi linkin kautta.

Jos et ole vielä aiemmin rekisteröitynyt omilla tunnuksillasi kurssille, klikkaa Rekisteröidy-painiketta (huom. tämä uusi käytäntö). Jos sinulla on jo tunnukset, klikkaa Kirjaudu-painiketta.

ABO -kurssin voit suorittaa joko suomeksi tai ruotsiksi. Huom. Verensiirron ABO -verkkokurssin virallinen tentti suoritetaan valvotusti muiden LOVe -kurssien suorittamisen yhteydessä.

Kurssiavainta ei tarvita.

 

Lääkelaskujen matematiikka

DOSE-lääkelaskuharjoitukset -lääkelaskentaohjelman avulla voit harjoitella lääkelaskujen laskemista joko suomeksi tai ruotsiksi. Ohjelman etusivulta löydät kirjautumisohjeet.

1.4.2020 HR-enheten 4