Torstai 19.3.2020

Uudet ohjeet koskien vaatekaappeja & opiskelijoita

VKS-Päärakennus. Opiskelijat joilla ei ole flunssaa tai muita oireita, saavat hakea työjalkineet, ym. mitä heillä on sairaalan pukukaapissa, ja sitten laittaa avaimen pussiin johon kirjoita opiskelijan nimi ja kaapinnumero. Pussi, jossa avain - tulee jättää punaiseen postilaatikkoon, joka on siellä missä opiskelijat saivat kaapinavaimensa. Opiskelijat, joilla on flunssaa tai muita oireita eivät saa tulla sairaalaan, mutta saavat hakea tavaransa myöhemmin kun on oireeton (edellisellä viikkolla ulkomailla olleiden täytyy odottaa 2 viikkoa).

 

Psykiatrian alue - Huutoniemi: Opiskelijat, joilla ei ole flunssa tai muita oireita tai viime viikolla ei ollut ulkomailla - saavat hakea työjalkineet, ym. mitä heillä on kaapeissa ja sitten viedä avaimen (ilmoita opiskelijan nimi ja kaapinnumero) Mia Östergård-Jussilalle tai sihteerille C2:ssa.

Opiskelijat joilla on flunssaa, muuta oireita tai olleet ulkomailla - eivät saa tulla psykiatrian alueeseen, mutta saa hakea tavaransa myöhemmin kun on oireeton.

Osastolle kuuluva lokerikon avaimen ja kulkutägin voi jättää samaan pussiin (kts. yllä), mutta merkitse osaston nimi noteerauksella, tietääksemme mihin ne kuuluvat.

 

Keskiviikko 18.3.2020 klo 12:45

Hoitoalan loppuvaiheen opiskelijat voivat ottaa yhteyttä rekrytointiin ja Katja Veikkolaan sähköpostiosoitteella: katja.veikkola@vshp.fi tai puhelimitse 06-213 4162, 040-358 4162.

 

Opiskelijoiden harjoittelu Vaasan sairaanhoitopiirin alueella Covid-19-koronavirusepidemian valmiussuunnitelman astuessa voimaan

Vaasan keskussairaala keskeytti opiskelijoiden harjoittelun 16.3.2020 alkaen infektiolääkärin suosituksella.

 

Suomen hallituksen 16.3.2020 päivän mukaisesti ja valmiuslain soveltamisen nojalla 18.3 alkaen (https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta):

 

  • Koulujen, oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljetaan ja lähiopetus niissä keskeytetään.
  • Lähiopetuksen sijaan kaikkien yliopistojen, ammattikorkeakoulujen sekä ammatillisen koulutuksen, lukiokoulutuksen ja perusopetuksen järjestäjien opetus ja ohjaus järjestetään mahdollisimman laajalti vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskelua, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen.

 

Vaasa 17.3.2020

Arja Tuomaala                                                     Susanne Salmela

johtajaylihoitaja                                                  kehittämisylihoitaja

 

Muistakaa hygenia! Katso myös Terveyden ja hyvinvointilaitos:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasienpesu-ja-yskiminen

JA

www.thl.fi/kasienpesuohje

www.thl.fi/yskimisohje

19.3.2020 undervisningsöverskötare