Torstai 17.9.2020

Terveydenhoitoalan opiskelijat velvoitetaan käyttämään suu-nenäsuojaa koko ajan niin potilastyössä kun kontaktissa muun henkilökunnan kanssa. Yksikön kahvihuoneessa opiskelijat ovat eri aikaan kuin muu henkilökunta. Ruokasalissa huolehditaan riittävistä etäisyyksistä.

17.9.2020

Pandemiatjohtoryhmä

 

Keskiviikko 2.9.2020

Opiskelijoiden harjoittelut on aloitettu ja nyt päivitämme opiskelijoiden ehdot. Seuraamme kuitenkin jatkuvasti, miten Covid 19-tilanne kehittyy. Jos koronatilanne huononee tai toiminta muuttuu eikä opiskelijoiden turvallisuutta voida taata, pidätämme itsellämme oikeuden keskeyttää opiskelijoiden harjoittelujaksot Vaasan keskussairaalassa.

Opiskelijoiden on täytettävä seuraavat ehdot:

  1. Jos opiskelija on ollut ulkomailla viimeiseen 14 vuorokauteen ennen harjoittelujaksoa, hänen pitää olla yhteydessä kyseisen osaston osastonhoitajaan ennen kuin opiskelija aloittaa harjoittelunsa.
  2. Opiskelijoilla ei saa olla flunssan oireita.
  3. Opiskelija on yhteydessä omaan terveyskeskukseen, jos opiskelija epäilee tai on alistunut Covid 19-virukselle.
  4. Opiskelijan toivotaan välttävän tilanteita, missä on paljon ihmisiä ahtaissa tiloissa (esim. baarit ja yökerhot) eikä voida pitää etäisyyksiä.

Kaikki opiskelijat täytyy tarkistaa seuraava video ennen kuin harjoittelu alkaa:

https://www.youtube.com/watch?v=K1Z6bWdfppE 

Muistakaa hygenia!

Katso myös Terveyden ja hyvinvointilaitos:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasienpesu-ja-yskiminen

JA

www.thl.fi/kasienpesuohje

www.thl.fi/yskimisohje

 

Tarkistakaa myös: Hoitoalan opiskelijat - Harjoittelu

17.9.2020 undervisningsöverskötare