VAASAN KESKUSSAIRAALA - HIETALAHTI

Henkilökunnan ruokasali Hietalahdessa on auki arkisin klo 10.30 – 13.30.

Ruokakuponki jätetään ruokasaliin.

 

Iltaisin, viikonloppuisin ja muina pyhäpäivinä voidaan ruokatarjotin tilata potilasruokavaunun mukana osastoille. Ruokakuponki lähetetään silloin sisäisessä postissa ravitsemiskeskukseen. Tilaus tehdään puhelimitse (puh. 1272). Ilmoita nimi, osasto, mahdollinen dieetti ja juoma.

Lounastilaus tehdään ennen klo 10.00 ja päivällistilaus ennen klo 15.00.

 

Lähihoitajaopiskelijoilla (koulujen ruokaliput; Vamia tai YA!) ei ole oikeutta jälkiruokaan. Kuponki kelpaa kaikkina aikoina mutta ainoastaan lukukauden aikana.

 

Korkeakouluopiskelijoilla (iso sininen ruokakuponki kanttiinista, 26€/10 kpl) ei ole oikeutta jälkiruokaan ja kuponki kelpaa ainoastaan arkisin henkilökunnan ruokasalissa. Tämä perustuu Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositukseen ja KELA:n päätökseen. Päivälliseen, viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä osastolle tilattavaan lounaaseen pitää käyttää keskussairaalan punaisia henkilökunnan ruokakuponkeja (ostetaan kanttiinista).

 

Mahdollinen dieettiruoka ilmoitetaan ravitsemiskeskukseen (puh. 1272). Normaalityyppisiä dieettiruokia, kuten laktoositon, gluteeniton ja laktovegetaarinen, tarjotaan aina arkisin henkilökunnan ruokasalissa.

Mainitse aina dieetti kun tilaat ruokaa osastoille!

 

Lisätietoja antaa kehitysylihoitaja Susanne Salmela (puh. 6402) tai ravitsemiskeskus

(puh. 1272).

 

Päivitetty 5.1.2017

 

VAASAN KESKUSSAIRAALAN PSYKIATRIAN YKSIKÖSSÄ

 

Henkilökunnan ruokasali Huutoniemellä on auki arkisin klo 10.45 – 13.00.

Ruokakuponki jätetään ruokasaliin.

 

Iltaisin, viikonloppuisin ja muina pyhäpäivinä voidaan käydä ruokailemassa potilasruokasalissa. Ruokakuponki jätetään silloin potilasruokasalin keittiöön. Viikonlopun ja pyhäpäivien lounastilausta varten on oma ohjeistus, osastolla neuvotaan asiassa. Päivällistä voidaan käydä syömässä potilasryhmien jälkeen mikäli ruokaa on jäänyt, tällöin nimi kirjoitetaan listalle ja ruokakuponki jätetään ruokasaliin.

 

Lähihoitajaopiskelijoilla (koulujen ruokaliput Vamia tai YA!) ei ole oikeutta jälkiruokaan. Kuponki kelpaa kaikkina aikoina mutta ainoastaan lukukauden aikana.

 

Korkeakouluopiskelijoilla (iso sininen ruokakuponki, 26€/10 kpl) ei ole oikeutta jälkiruokaan ja kuponki kelpaa ainoastaan arkisin henkilökunnan ruokasalissa. Tämä perustuu Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositukseen ja KELA:n päätökseen.  Päivälliseen, viikonloppuisin ja pyhäpäivisin pitää käyttää keskussairaalan punaisia henkilökunnan ruokakuponkeja.

 

Mahdollinen dieettiruoka tilataan Hietalahden ravitsemiskeskuksesta (puh. 1272) kolme arkipäivää etukäteen. Ruokasalista löytyy aina laktoositon ruoka tavallisen ruoan lisäksi.

 

 

Lisätietoja antaa kehitysylihoitaja Susanne Salmela (puh. 6402) tai ravitsemiskeskus

(puh. 1272).

 

Päivitetty 5.1.2017

5.1.2017 undervisningsöverskötare