HIETALAHTI

Henkilökunnan ruokasali Hietalahdessa on auki arkisin klo 10.30 – 13.30.

 

Lähihoitajaopiskelijat saavat ruokalipuja (ei sisällä jälkiruokaa) kouluista (Vamia tai YA) ja kelpaa kaikkina aikoina lukukauden aikana.

 

Korkeakouluopiskelijoilla ei ole oikeutta jälkiruokaan ja kuponki (sininen ruokakuponki kanttiinista, 26€/10 kpl) kelpaa ainoastaan arkisin henkilökunnan ruokasalissa. Tämä perustuu Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositukseen ja KELA:n päätökseen. Keskussairaalan punaisia henkilökunnan ruokakuponkeja (voi ostaa kappaleittain ´a 6,50€ kanttiinista) käytetään osastolle tilattavaan lounaaseen sekä päivälliseen, viikonloppuisin ja pyhäpäivisin.

Ruokakuponki jätetään ruokasaliin.

 

Iltaisin, viikonloppuisin ja muina pyhäpäivinä voidaan ruokatarjotin tilata potilasruokavaunun mukana osastoille. Ruokakuponki lähetetään silloin sisäisessä postissa ravitsemiskeskukseen. Tilaus tehdään puhelimitse (puh. 1272). Ilmoita nimi, osasto, mahdollinen dieetti ja juoma.

Lounastilaus tehdään ennen klo 10.00 ja päivällistilaus ennen klo 15.00.

 

Mahdollinen dieettiruoka ilmoitetaan ravitsemiskeskukseen (puh. 1272). Normaalityyppisiä dieettiruokia, kuten laktoositon, gluteeniton ja laktovegetaarinen, tarjotaan aina arkisin henkilökunnan ruokasalissa.

Mainitse aina dieetti kun tilaat ruokaa osastoille!

 

Lisätietoja antaa kehittämisylihoitaja Susanne Salmela (puh. 2402/6402) tai ravitsemiskeskuksesta.

(puh. 1272).

 

 

PSYKIATRIAN YKSIKÖT HUUTONIEMELLÄ

Henkilökunnan ruokasali Huutoniemellä on auki arkisin klo 10.45 – 13.00.

 

Lähihoitajaopiskelijat saavat ruokalipuja (ei sisällä jälkiruokaa) kouluista (Vamia tai YA) ja kelpaa kaikkina aikoina lukukauden aikana.

 

Korkeakouluopiskelijoilla ei ole oikeutta jälkiruokaan ja kuponki (sininen ruokakuponki kanttiinista, 26€/10 kpl) kelpaa ainoastaan arkisin henkilökunnan ruokasalissa. Tämä perustuu Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositukseen ja KELA:n päätökseen. Keskussairaalan punaisia henkilökunnan ruokakuponkeja (voi ostaa kappaleittain ´a 6,50€ kanttiinista) käytetään osastolle tilattavaan lounaaseen sekä päivälliseen, viikonloppuisin ja pyhäpäivisin.

Ruokakuponki jätetään ruokasaliin.

 

Iltaisin, viikonloppuisin ja muina pyhäpäivinä voidaan käydä ruokailemassa potilasruokasalissa. Ruokakuponki jätetään silloin potilasruokasalin keittiöön. Viikonlopun ja pyhäpäivien lounastilausta varten on oma ohjeistus, osastolla neuvotaan asiassa. Päivällistä voidaan käydä syömässä potilasryhmien jälkeen mikäli ruokaa on jäänyt, tällöin nimi kirjoitetaan listalle ja ruokakuponki jätetään ruokasaliin.

Mahdollinen dieettiruoka tilataan Hietalahden ravitsemiskeskuksesta (puh. 1272) kolme arkipäivää etukäteen. Ruokasalista löytyy aina laktoositon ruoka tavallisen ruoan lisäksi.

 

Lisätietoja antaa kehittämisylihoitaja Susanne Salmela (puh. 2402/6402) tai ravitsemiskeskuksesta (puh. 1272).

26.6.2018 Undervisningsöverskötare