Oletko lääketieteen opiskelija tai vastavalmistunut lääkäri ja halukas työskentelemään Vaasassa ensi kesänä psykiatrian yksikössä? Siinä tapauksessa olet etsimämme henkilö!

Miksi juuri Vaasa? Tässä 5 painavaa syytä:

 

1. HUIPPUTIIMI 

Meillä on positiivinen ja mukava tiimi psykiatriassa. Meillä työskentelee myös monia vasta taloon tulleita nuoria lääkäreitä. Tiedät aina kuka on seniorilääkärisi, sillä pidämme vastuualueet selkeinä.

 


2. KORKEA PALKKA

Tarjoamme kandeille hyvän palkan psykiatrian lisineen, yhteensä 3 782,52 €. Valmistuneille lääkäreille voimme tarjota myös erikoislääkärin sijaisuuksia. Autamme mielellämme asunnon hankkimisessa.

 

3. MERELLINEN KESÄ VAASASSA 

Täällä voit veneillä, nauttia rannikon kauniista luonnosta ja tavata uusia ihmisiä. Vaasa on hurmaava kesäkaupunki, jossa on paljon harrastusmahdollisuuksia. Keskellä kesää järjestämme saaristossa kesäjuhlan, joka on tarkoitettu vain nuorille lääkärisijaisille. Vaasassa on myös paljon muita hauskoja kesätapahtumia kesällä 2017, kuten Vaasa Festival ja FestiVilla.

 

 

 

4. KIELIKYLPY 

Meillä selviät myös heikolla tai ruostuneella kouluruotsilla. Jos haluat, voit myös opiskella ruotsia työajalla! Kesällä järjestämme halukkaille kesäkandeille ruotsin kielen kurssin.

 

5. AMMATILLINEN KEHITTYMINEN 

Meillä voit halutessasi erikoistua psykiatriaan. Tarjoamme laajasti erilaisia palveluita akuuttipsykiatriasta nuoriso- ja lastenpsykiatriaan. Lisäksi erikoisaloihimme kuuluvat myös kuntoutus, yleissairaalapsykiatria sekä psykoosi- ja mielialahäiriöiden avohoito. Teemme myös kehitystyötä erityisesti syömishäiriöiden, DBT:n, neuropsykiatrian ja psykoosipotilaiden parissa.

 

KIINNOSTUITKO? OTA HETI YHTEYTTÄ!

Jesper Ekelund, psykiatrian vastuualueen johtaja

Puh. 040 077 2309 | jesper.ekelund@vshp.fi

14.2.2020 Redaktion_Toimitus