Ammattilaisten Aster Bothnia –aamukahvit alkavat

Kevään edetessä kohti kesää järjestämme sosiaali- ja terveydenhuollon sekä tukipalvelujen ammattilaisille Aster Bothnian aamukahvitilaisuuksia.

Kokoonnumme virtuaalisille aamukahveille joka toinen torstai 22. huhtikuuta alkaen. Osallistuminen on alueen sote-ammattilaisille vapaaehtoista ja mukaan voi tulla joka kerta tai poimia vain juuri itseä kiinnostavan ajankohdan ja teeman. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja kaikille Pohjanmaan sote-ammattilaisille avoin!

Koska uutta asiakas- ja potilastietojärjestelmää ja työtapoja valmisteleva hanke on vielä monille uusi juttu, varaamme kaksi ensimmäistä kokoontumista yleiselle esittelylle ja kysymyksille. Emme aio järjestää kalvosulkeisia, vaan kahvihetken aluksi on lyhyt alustus, jonka tarkoitus on esitellä aihepiiriä ja toimia keskustelun herättäjänä.

Kuvituskuva. Aamukahvit. Kuva: Pixabay

Kutsulinkki tilaisuuksiin on lähetetty kuntiin ja sairaanhoitopiirin esimiehille sähköpostitse ja pyydetty välittämään koko henkilöstölle. Tietoa on pyydetty jakamaan myös intranet-sivuilla, mikäli tämä on mahdollista. Mikäli kutsu ei ole tavoittanut sinua sähköpostin tai organisaatiosi intranetin kautta, voit pyytää lisätietoa ja kutsulinkin tilaisuuteen osoitteesta aster.bothnia(at)vshp.fi.

Takaisin Ajankohtaista-sivulle