Kevään viimeisillä aamukahveilla kurkistetaan kristallipalloon

On kevään viimeisen virtuaalisen aamukahvihetken aika. 17.6. aiheenamme on Kurkistus kristallipalloon: Miltä työmme näyttää tulevaisuudessa? Keskustelua ja ideointia mm. digitaalisten työvälineiden hyödyntämisestä. 

Osallistuminen on alueen sote-ammattilaisille vapaaehtoista. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja kaikille Pohjanmaan sote-ammattilaisille avoin!

Emme aio järjestää kalvosulkeisia, vaan kahvihetken aluksi on lyhyt alustus, jonka tarkoitus on esitellä aihepiiriä ja toimia keskustelun herättäjänä.

Kuvituskuva. Aamukahvit. Kuva: Pixabay

Kutsulinkki tilaisuuksiin on lähetetty kuntiin ja sairaanhoitopiirin esimiehille sähköpostitse ja pyydetty välittämään koko henkilöstölle. Tietoa on pyydetty jakamaan myös intranet-sivuilla, mikäli tämä on mahdollista. Mikäli kutsu ei ole tavoittanut sinua sähköpostin tai organisaatiosi intranetin kautta, voit pyytää lisätietoa ja kutsulinkin tilaisuuteen osoitteesta aster.bothnia(at)vshp.fi.

Aihetoiveita ja kysymyksiä voi lähettää meille koko kesän ajan, sillä tarkoitus on jatkaa aamukahvien parissa myös kesälomakauden jälkeen. Uudet aiheet ja aikataulut julkaistaan elokuussa.

Takaisin Ajankohtaista-sivulle