Olemme muuttaneet!

Aster Bothnian hanketoimisto on muuttanut ja sijaitsee nyt osoitteessa Korsholmanpuistikko 44. Aster Bothnian kanssa samassa kerroksessa työskentelee myös Pohjanmaan muiden Sote-uudistushankkeiden eli Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen ja sekä Rakenneuudistushankkeen henkilöstöä. Uudet tilat on hankittu edistämään hankkeiden välistä yhteistyötä. Kaikkien kolmen hankkeen tavoitteet ja toiminta liittyvät myös tulevan Pohjanmaan hyvinvointialueen toimintaan.

Aster Bothnian hankejohtaja Marianne Korvajärvi toteaa, että hankkeiden yhteistyö ja yhteiset toimitilat ovat konkreettisia tapoja rakentaa Pohjanmaan sote-sektorin yhteistä tulevaisuutta.

”Yhteisissä tiloissa erilaisten asiantuntijoiden tiedonvaihtoa ja työn kehittämistä voidaan tehdä päivittäin. Hankkeiden aikataulut ovat toki erilaiset, mutta koen, että voimme silti olla tänään ja tässä toistemme tukena ja apuna aikatauluista riippumatta.”

Kaikki kolme hanketta käsittelevät osin samoja aihepiirejä, joten tiiviimmällä yhteistyöllä saadaan synergiaetuja. Hankkeet voivat esimerkiksi käyttää samoja asiantuntijoita alueelta ja tehdä yhteisiä selvityksiä tai tietopyyntöjä.

”Avoin keskusteluilmapiiri ja se, että ammattilaiset tuntevat toisensa ja toistensa työn sisällön, vauhdittaa varmasti kaikkien hankkeiden tekemistä.”

Korsholmanpuistikko 44

Takaisin Ajankohtaista-sivulle