Videosarja esittelee Aster-työn tavoitteita ja hyötyjä ammattilaisille

Miten ammattilainen hyötyy sähköisistä palveluista, mitä yhteisasiakkuus tarkoittaa ja miten asiakas- ja potilasturvallisuuteen voidaan vaikuttaa yhteisellä asiakas- ja potilastietojärjestelmällä? Näihin kysymyksiin pohditaan vastauksia sosiaali- ja terveydehuollon ammattilaisille tuotetuissa videoissa.

Videoilla sote-ammattilaiset kertovat nyt tehtävän toiminnan ja järjestelmän kehitystyön taustoista ja tarkoituksesta sekä tulevan Aster-järjestelmän konkreettisista hyödyistä ammattilaisten arjessa.

Aster-yhteistyöorganisaatio ja kaikki tilaajaorganisaatiot tuottavat videoita ja niitä julkaistaan kevään mittaan Aster-verkkosivulla. Tällä hetkellä videoarkistosta löytyy kolme ajankohtaista videota. Videoille voi valita suomenkielisen tai ruotsinkielisen tekstityksen.

Muistathan, että samalta sivustolta löydät myös Aster-työhön osallistuvien ammattilaisten blogikirjoituksia ajankohtaisista teemoista. Pohjanmaan alueen ammattilaisten tekstit julkaisemme myös täällä alueellisen hankkeen verkkosivuilla, mutta kaikki blogitekstit löytyvät kootusti yhteistyöorganisaation sivulta.