Kehitystyön moni- ammatillinen joukko

Pohjanmaan hankkeen palveluksessa työskentelee joukko sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, ICT-asiantuntijoita sekä mm. koulutuksen, palvelumuotoilun ja viestinnän asiantuntijoita.

Tehtävämme on ensin koordinoida olemassa olevien työskentelytapojen kartoitusta sekä suunnitella, määritellä ja valmistella yhdessä kuntien kanssa uudet, yhteiset työskentelytavat. Näitä alueellisia tarpeita ja työtapoja pidämme esillä ja kehitämme edelleen yhdessä muiden tilaajaorganisaatioiden kanssa, kun uutta asiakas- ja potilastietojärjestelmää aletaan rakentaa. 

Aster Bothnia. Kuvituskuva.

Yhteistyössä on voimaa

Hankkeen alaisuudessa työskentelee sekä Vaasan sairaanhoitopiirin että 2M-IT:n työntekijöitä.

2M-IT on julkisyhtiö, jonka omistajina on lukuisia sairaanhoitopiirejä. Myös Vaasan sairaanhoitopiiri kuuluu 2M-IT:n omistajiin. 2M-IT tuottaa, ylläpitää ja kehittää sote-alan tietotekniikka-, ratkaisu- ja sovelluspalveluita.

Teemme tiivistä yhteistyötä Jyväskylässä sijaitsevan yhteisen asiakasorganisaation sekä muiden tilaajien kollegoiden kanssa. Osa hanketiimimme ammattilaisista työskentelee myös eri puolilta Suomea Pohjanmaan hankkeen hyväksi.

Hanketoimistomme sijaitsee Vaasan keskustan tuntumassa, Olympia-korttelissa. Hankeen eri alojen ammattilaisista koostuvan ydintiimin yhteystiedot löydät täältä.

Ohjausryhmä antaa suunnan kehitystyölle

Lue lisää