Näin käytät Aster Bothnia -tunnusta

Aster Bothnia -tunnusta saa käyttää hankkeesta kertovan uutisen tai muun julkaisun yhteydessä tai viitattaessa olemassa olevaan yhteistyöhön.

Tunnusta ei saa käyttää ulkopuolisen tahon viestintä- ja markkinointimateriaaleissa ilman Aster Bothnian lupaa.

Aster-tunnuksen muodostavat kuvallinen merkki ja nimen kirjoitusasu eli logo. Merkki muodostaa viittellisen A-kirjaimen ja Aster-nimeen viittaavan viisisakaraisen tähden.

Tunnuksen suoja-alue on rauhoitettu alue, jonka sisälle ei saa sijoittaa kuvaa, tekstiä tai muita elementtejä. Aster Bothnia -tunnuksen suoja-alue on mini­missään r-kirjaimen leveys tunnuksen jokaisella sivulla. Tunnuksen ympärille on suotavaa jättää enemmänkin tyhjää tilaa, jos vain mahdollista.

Aster Bothnia –tunnusta tulee käyttää vain yksivärisellä taustalla, ei valokuvan tai muun kirjavan taustan päällä.

Tunnuksen minimikoko

Tunnuksen minimikoko on määritelty, jotta logon teksti säilyy luettavana sekä tunnus kokonaisuudessaan painokelpoisena. Aster-tunnuksen minimikoko (leveys) ilman suoja-aluetta on 25 mm. Digitaali­sissa ympäristöissä tunnuksen minimi­koko määritellään tapauskohtaisesti.

Tunnuksen negatiiviversiot

Mikäli tunnus joudutaan asettamaan värilliselle pohjalle, josta sininen logo-osa ei erottu, käytetään tunnuksesta negatiivista versiota, jossa Aster-teksti on valkoisella.

Avaa tästä logo PNG-muodossa:
Aster Bothnia rgb_300res.png
Aster Bothnia rgb_300res_nega.png

Takaisin Medialle-osioon