Vaasan keskussairaalan H-rakennus valmistuu 2022

Bothnia High 5 -projektiallianssissa rakennamme H-uudisrakennusta Vaasan keskussairaalalle. Uusi H-rakennus yhdistää erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon maakunnallisia sekä yksityisiä palveluita. Digitalisaation ja etäyhteyksien avulla palvelut tuodaan tasapuolisesti asiakkaiden lähelle asuinkunnasta riippumatta. Allianssimallissa osapuolet suunnittelevat ja toteuttavat hankkeen yhdessä.

Bothnia High 5: Uutisia ja kuulumisia työmaalta

Näin liikut alueella: H-uudisrakennuksen työmaa sijaitsee keskellä toimivaa sairaala-aluetta. Katso ohjeet sujuvaan kulkemiseen Vaasan keskussairaalan alueella Hietalahdessa.

Lue lisää

Keskeisimmät tavoitteemme Bothnia High 5 -projektiallianssissa ovat terveet tilat ja turvallinen ympäristö, tyytyväiset asiakkaat ja henkilökunta sekä Suomen paras laatu.

Lue lisää

Tervetuloa virtuaalikierrokselle H-uudisrakennuksen työmaalle!

Täältä voit seurata H-rakennuksen edistymistä. Katso 360°-kuvista, miltä työmaa näyttää ilmasta käsin. Päivitämme kuvasarjaa työmaan edetessä.

Valitse kuvakulma klikkaamalla kuvassa näkyviä punaisia palloja tai sivun alalaidan pikkukuvia. Voit liikuttaa hiirellä kuvaa sivuille, ylös tai alas. Voit lähentää ja loitontaa kuvaa hiiren rullalla.

Puhelimella katsottaessa voit liikuttaa puhelinta tai siirtyä toiseen kuvakulmaan nuolinäppäimellä. Voit lähentää kuvaa venyttämällä tai loitontaa nipistämällä.

“Allianssissa työskentelemme yhdessä hankkeen parhaaksi. ”
Markus Kaustinen
Projektipäällikkö, Bothnia High 5 -allianssi

Rakennamme terveet tilat ja turvallisen ympäristön sairaalan asiakkaille ja henkilöstölle. Lue lisää uudesta H-rakennuksesta.

Lue lisää

Me teemme H-uudisrakennusta

Bothnia High 5 -allianssissa teemme saumatonta yhteistyötä yli organisaatiorajojen. Yhteinen tavoitteemme on tehdä parasta yhdessä, koko Pohjanmaan hyväksi. Jokainen meistä tuo oman osaamisensa ja panoksensa allianssin menestymisen eteen. Saamme aikaan edistyksellisiä ja kestäviä ratkaisuja.

Olemme monipuolinen, ammattitaitoinen ja kokenut joukko. Tutustu allianssimme jäseniin ja lue tarkemmin heidän rooleistaan allianssissa.

Tutustu tekijöihin! Esittelemme Bothnia High 5 -projektiallianssin jäseniä ja heidän tehtäviään.

Lue lisää

YHTEYSTIEDOT Projekti- ja työmaatoimistojen osoitteet sekä yhteyshenkilöt löydät täältä.

Lue lisää