Mitä Bothnia High 5 -nimi tarkoittaa?

Bothnia High 5 on projektiallianssin nimi. Halusimme antaa allianssille oman nimen, sillä se on monivuotinen ja ainutlaatuinen hanke Pohjanmaalla. Nimestä tuli kansainvälinen, koska halusimme välttää eri kieliversioiden (FI ja SVE)  käyttämisen.

Allianssi käsittää monta organisaatiota, ja Bothnia High 5 -nimellä yhdistämme kaikki osapuolet yhteen. Allianssissa toimimme yhdessä ja yhtenäisesti. Näin haluamme näyttäytyä myös ulospäin ja käytämme kaikki Bothnia High 5 -nimeä allianssiryhmittymästä puhuessamme. 

Bothnia High 5 -nimi kuvastaa erityisesti yhdessä tekemistä, hyvää yhteistyötä ja kannustavaa ilmapiiriä. High eli korkea viittaa myös siihen, että H-rakennuksesta on tulossa korkeahko rakennus ja sairaala-alueen maamerkki.

Meillä on käynnissä koko maakunnan näkökulmasta merkittävä projekti ja yhdessä löydämme uusia, parempia tapoja toimia. Teemme parasta yhdessä koko Pohjanmaan hyväksi, uutta tapaa hyödyntäen. Se on ylävitosen eli High fiven arvoista!

Bothnia High 5 -allianssin käsisymboli

Haluatko tietää lisää Bothnia High 5 -allianssista tai H-uudisrakennuksesta? Kokosimme yhteen usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen.

Lue lisää

Mitä tarkoittaa allianssi tai Open book -periaate? Katso täältä sanastoa sekä allianssin keskeiset elementit ja periaatteet.

Lue lisää

YHTEYSTIEDOT Projekti- ja työmaatoimistojen osoitteet sekä yhteyshenkilöt löydät täältä.

Lue lisää