Uudet 360°-kuvat: katso, miltä H-rakennuksen työmaalla näyttää

Katso uusista 360°-kuvista, miltä H-rakennuksen työmaa näyttää ilmasta käsin. Rakennustyöt edistyvät nyt vauhdilla ja rakennuksen pohjan muoto alkaa hahmottua.

  • H-rakennuksen perustus- ja runkotyöt ovat täydessä vauhdissa. Tällä hetkellä valamme väestönsuojia sekä perusmuureja ja paikallavaluseiniä.
  • Aloitamme betonielementtien asennuksen loppusyksystä.
  • Pysäköintitalon korotustyö on valmistunut ja sen myötä saimme lisää pysäköintitilaa. Ylimmän kerroksen otamme käyttöön loppuvuodesta 2020.
  • Pysäköinnin opastusjärjestelmä on saatu käyttöön. Järjestelmä helpottaa pysäköintitalon käyttöä, sillä se näyttää vapaat ja varatut pysäköintipaikat.
  • NO-rakennus on huputettu ja teemme sisäpuolella muutostöitä.

Tästä pääset katsomaan, miltä työmaalla näyttää ja miten rakentaminen edistyy. Päivitämme kuvasarjaa työmaan edetessä.

Bothnia High 5 H-rakennuksen työmaa 360-kuvat

Voit katsella työmaata kolmesta eri kuvakulmasta

Valitse kuvakulma klikkaamalla kuvassa näkyviä punaisia palloja tai sivun alalaidan pikkukuvia. Voit liikuttaa hiirellä kuvaa sivuille, ylös tai alas. Voit lähentää ja loitontaa kuvaa hiiren rullalla.

Puhelimella katsottaessa voit liikuttaa puhelinta tai siirtyä toiseen kuvakulmaan nuolinäppäimellä. Voit lähentää kuvaa venyttämällä tai loitontaa nipistämällä.

 

Näin liikut alueella: H-uudisrakennuksen työmaa sijaitsee keskellä toimivaa sairaala-aluetta. Katso ohjeet sujuvaan kulkemiseen Vaasan keskussairaalan alueella Hietalahdessa.

Lue lisää

YHTEYSTIEDOT Projekti- ja työmaatoimistojen osoitteet sekä yhteyshenkilöt löydät täältä.

Lue lisää