Uudet 360°-kuvat: H-rakennuksen runkotyöt ovat edistyneet vauhdikkaasti

Olemme julkaisseet uudet 360°-kuvat. Niistä pääset katsomaan, miltä H-rakennuksen työmaalla näyttää huhtikuun 2020 alussa.

  • H-rakennuksen runkotyöt etenevät aikataulussa ja ensimmäisessä rakennusosassa olemme asentaneet ulkoseinä-elementtejä jo kuudenteen kerrokseen asti.
  • Ensimmäisen rakennusosan vesikattotyöt valmistuvat kesän aikana ja sen jälkeen pääsemme edistämään sisävalmistustöitä.
  • Koronan aiheuttama poikkeustila ei ole vielä vaikuttanut rakennustöiden etenemiseen. Kiinnitämme työmaalla erityistä huomiota tartuntojen ehkäisemiseen. Olemme esimerkiksi tehostaneet siivousta sekä porrastaneet työvuoroja ja lounas- ja kahvitaukoja. Teemme myös etätöitä siltä osin, kun se on mahdollista.

Katso uusista 360°-kuvista, miltä H-rakennuksen työmaa näyttää ilmasta käsin. Rakennustyöt edistyvät hyvää vauhtia.

Tästä pääset katsomaan, miltä työmaalla näyttää ja miten rakentaminen edistyy. Päivitämme kuvasarjaa työmaan edetessä.

Työmaakuva 360 astetta.

Voit katsella työmaata kolmesta eri kuvakulmasta

Valitse kuvakulma klikkaamalla kuvassa näkyviä punaisia palloja tai sivun alalaidan pikkukuvia. Voit liikuttaa hiirellä kuvaa sivuille, ylös tai alas. Voit lähentää ja loitontaa kuvaa hiiren rullalla.

Puhelimella katsottaessa voit liikuttaa puhelinta tai siirtyä toiseen kuvakulmaan nuolinäppäimellä. Voit lähentää kuvaa venyttämällä tai loitontaa nipistämällä.

Näin liikut alueella: H-uudisrakennuksen työmaa sijaitsee keskellä toimivaa sairaala-aluetta. Katso ohjeet sujuvaan kulkemiseen Vaasan keskussairaalan alueella Hietalahdessa.

Lue lisää

YHTEYSTIEDOT Projekti- ja työmaatoimistojen osoitteet sekä yhteyshenkilöt löydät täältä.

Lue lisää