Näin liikut alueella

H-uudisrakennuksen työmaa sijaitsee keskellä toimivaa sairaala-aluetta. Tämän vuoksi sairaala-alueen kulkureittejä ja pysäköintialueita on väliaikaisesti muutettu.

Kulku pääsisäänkäynnille 

Hietalahdenkadun kautta tultaessa kulku pääsisäänkäynnille on säilynyt ennallaan. 

Rannan puolelta kulku pääsisäänkäynnille on järjestetty uudelleen. Tullessasi rannan puolelta kävele Y-talon ja työmaan välistä T-rakennuksen takaovelle, josta pääset hissillä sairaalan pääaulaan. 

Kesä 2021: Muutos kulkureittiin hiekkaparkkipaikalta

H-talon pihatyöt aiheuttavat pienen muutoksen kulkureittiin rannan puolelta päivystykseen ja pääsisäänkäynnille tultaessa. Katso kuvasta oikea kulkureitti. Punaisilla rasteilla merkitty alue on työmaa-aluetta, eikä sen kautta saa kulkea. Töiden arvioitu valmistumisaika on lokakuussa.

Aluekartta_FI_06-2021_800x600.jpgLataa aluekartta merkkiselitteineen tästä (pdf-muoto).

Työmaa-alue on rajattu aidoilla. Työmaalla liikkuminen ja sen läpi kulkeminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty. Noudatathan  kulkuopasteita.

Parkkitalosta kulku sairaalalle hankaloituu hieman

Parkkitalo on käytössä normaalisti, mutta sieltä poistuminen ja kulku sairaalaan tapahtuvat samasta päästä rakennusta kuin sinne sisäänajo. 

Parkkitalosta pääaulaan kävellään Y-rakennuksen ja työmaa-alueen välistä reittiä pitkin T-rakennuksen takaovelle, josta pääsee hissillä sairaalan pääaulaan. (Katso kartta.) Kulkureitit on merkitty opaskyltein sekä parkkitalossa että matkalla pääaulaan.

Muutokset pysäköintialueissa 

Pesäpallon harjoituskenttä (hiekkakenttä rannan puolella) on pysäköintikäytössä koko rakennushankkeen ajan. 

Pysäköintitalo on  käytössä normaalisti. Korotusosan valmistumisen myötä sinne on saatu lisää pysäköintitilaa. 

 

YHTEYSTIEDOT Projekti- ja työmaatoimistojen osoitteet sekä yhteyshenkilöt löydät täältä.

Lue lisää