Näin liikut alueella

H-uudisrakennuksen työmaa sijaitsee keskellä toimivaa sairaala-aluetta. Tämän vuoksi sairaala-alueen kulkureittejä ja pysäköintialueita on väliaikaisesti muutettu.

Kulku pääsisäänkäynnille

Hietalahdenkadun kautta tultaessa kulku pääsisäänkäynnille on säilynyt ennallaan.

Rannan puolelta kulku pääsisäänkäynnille on järjestetty uudelleen. Tullessasi rannan puolelta kävele Y-talon ja työmaan välistä T-rakennuksen takaovelle, josta pääset hissillä sairaalan pääaulaan. Katso kartasta oikea kulkureitti.

Lataa aluekartta merkkiselitteineen tästä (pdf-muoto).

Työmaa-alue on rajattu aidoilla. Työmaalla liikkuminen ja sen läpi kulkeminen ilman lupaa on ehdottomasti kielletty. Noudatathan  kulkuopasteita.

Parkkitalosta kulku sairaalalle hankaloituu hieman

Parkkitalo on käytössä normaalisti, mutta sieltä poistuminen ja kulku sairaalaan tapahtuvat samasta päästä rakennusta kuin sinne sisäänajo.

Parkkitalossa oleva hissi on tilapäisesti pois käytöstä. Hissi uusitaan ja se on asiakkaiden käytössä arviolta alkuvuonna 2019. Siihen asti parkkitalossa on käytössä vain portaat.

Parkkitalosta pääaulaan kävellään Y-rakennuksen ja työmaa-alueen välistä reittiä pitkin T-rakennuksen takaovelle, josta pääsee hissillä sairaalan pääaulaan. (Katso kartta.) Kulkureitit on merkitty opaskyltein sekä parkkitalossa että matkalla pääaulaan.

Muutokset pysäköintialueissa

Parkkitalon viereisestä pysäköintialueesta noin puolet siirtyy työmaan käyttöön helmikuussa 2019.

Pesäpallon harjoituskenttä (hiekkakenttä rannan puolella) on pysäköintikäytössä koko rakennushankkeen ajan. Pysäköintitalon korotuksen johdosta pysäköintitaloon saadaan lisää autopaikkoja vuonna 2019.

YHTEYSTIEDOT Projekti- ja työmaatoimistojen osoitteet sekä yhteyshenkilöt löydät täältä.