Ketty Rodas - projektiassistentti

Ketty Rodas KettyR_400x300.png

projektiassistentti

Are Oy

 

Mikä sinun roolisi on BH5-allianssissa? Mitä tehtäviä se sisältää?

Toimin H-talon talotekniikasta vastaavan Aren projektiassistenttina. Laskutan ja käsittelen ostolaskuja. Kokoan erilaisia raportteja ja teen muita työjohtoa avustavia tehtäviä.

Miten työsi näkyy hankkeen päätyttyä? Mitä se tarkoittaa asiakkaalle?

Työni ei näy asiakkaalle, sillä teen hallinnollista taustatyötä. Tehtäväni on käytännössä helpottaa työnjohtoa, jotta he pystyvät keskittymään työmaahan.

Miten allianssityömalli näkyy sinulle? Mitä pidät allianssityöskentelystä?

Allianssityömallissa on mukana paljon eri osapuolia, paljon enemmän keskustelua ja palavereita muihin urakoihin verrattuna. Myös päätöksenteko on pidempi prosessi. Omissa työtehtävissä allianssi näkyy erilaisena laskutustapana ja -tahtina. Allianssi työllistää minua hieman enemmän kuin tavallinen urakka ja valmistelevaa työtä on enemmän. Tässä myös seurataan kuluja erityisen tarkkaan, koska projekti on niin pitkä ja suuri.

Vaikka työtä on paljon, olen pitänyt kovasti allianssityömallista. Se tuo työhöni vaihtelua ja hieman haastavammat tehtävät opettavat uusia työtapoja ja tuovat lisää kokemusta.

Mitä ajattelet tulevasta H-rakennuksesta?

Tiloista tulee todella hienot ja modernit. Eri ratkaisujen suunnittelussa on selvästi huomioitu työntekijän ja asiakkaan näkökulmat.

Mikä on ollut hankkeessa mieleenpainuvinta?

Meillä on ollut aivan tosi tosi hauskaa. Vaikka välillä on ollut stressiä, työilmapiiri on säilynyt silti hankkeessa todella hyvänä.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Minulla on kaksi koiraa, joten harrastan ja vietän aikaa paljon niiden kanssa. Pelaan myös jalkapalloa ja futsalia.

Tutustu H-uudisrakennuksen tekijöihin ja heidän tehtäviinsä

YHTEYSTIEDOT Projektitoimiston osoitteen ja yhteyshenkilöt löydät täältä.

Lue lisää