Lauri Ulvila - pihatöiden työnjohtaja

Lauri Ulvila LauriUlvila_400x300px.png

Pihatöiden työnjohtaja

YIT

 

Mikä sinun roolisi on BH5-allianssissa? Mitä tehtäviä se sisältää?

Organisoin H-talon piha-alueen töitä. Tehtäväni on koordinoida, että eri toimijoiden aikataulut sopivat yhteen.

Aluksi pihamaalta purettiin vanhat kivetykset, istutukset, asfaltit ja muu vanha tekniikka, minkä jälkeen uusi tekniikka kaivettiin tilalle. Tämän jälkeen olemme tehneet uudet maantasaukset, kiveykset ja asfaltit. Piha viimeistellään lopuksi vielä istutuksilla, pihakalusteilla ja valaistuksella.

Miten työsi näkyy hankkeen päätyttyä? Mitä se tarkoittaa asiakkaalle?

Työni tarkoittaa asiakkaalle turvallista, esteetöntä ja hyvin tehtyä piha-aluetta. Varsinkin kun kyseessä on sairaala-alueen pihamaa, liikuntarajoitteisten turvalliseen kulkemiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Työni vaikuttaa myös ympäristön viihtyisyyteen. Hienot laatoitukset ja istutusalueet on toteutettu laadukkaasti suunnitelmien mukaan.

Miten allianssimalli näkyy sinulle? Mitä pidät allianssityöskentelystä?

Minulla ei ole vielä kokemusta muunlaisista hankkeista, joten en pysty vertaamaan. Kaikista haasteista tässä on kuitenkin päästy yli ja eteenpäin, ja lopputuloksesta on tulossa onnistunut. Kaikissa eri urakkamalleissa on varmasti omat hyvät ja huonot puolensa.

Mitä toivot Pohjanmaan hyvinvointialueen asukkaiden ajattelevan H-rakennuksesta?

On todella hienoa saada tällainen rakennus Vaasaan. Toivon, että kokonaisuudesta tulee alueen asukkaiden mielestä erittäin hyvä ja toimiva.

Mikä on ollut hankkeessa mieleenpainuvinta?

Hanke kokonaisuudessaan on ollut hyvin erikoislaatuinen. Näin suuria hankkeita ei tällä alueella kovin usein ole, joten on ollut upeaa saada olla mukana ja nähdä kaiken toteutus.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Harrastan urheilua monessa eri muodossa. Päälajini on kuntosali, lisäksi tykkään uida ja käydä kavereiden kanssa pelaamassa padelia.

Tutustu H-uudisrakennuksen tekijöihin ja heidän tehtäviinsä

YHTEYSTIEDOT Projektitoimiston osoitteen ja yhteyshenkilöt löydät täältä.

Lue lisää