Toiminnot muuttuvat

Uudessa H-rakennuksessa asiakas saa tarvitsemansa palvelut vaivattomasti ja joustavasti.

Toimintoja keskitetään ja tiloja uudistetaan, mikä tuo myös tarvittavia säästöjä. Toiminnanmuutos pohjautuu VKS2025-strategiaan. 

H-rakennus tulee yhdistämään erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon maakunnallisia sekä yksityisiä palveluita.

Avohoitopalveluissa yhdistetään useampia erikoissairaanhoidon poliklinikoita sekä perusterveydenhuoltoa, mukaan lukien myös mielenterveys- ja päihdeavohoidon. Tällä hetkellä ne  toimivat useissa eri paikoissa. 

Kaikki tähystykset yhdistetään H-rakennuksen endoskopiayksikköön. Lisäksi erikoissairaanhoidon somaattisia vuodeosastoja sekä psykiatrian vuodeosastoja keskitetään H-rakennukseen. 

Digitalisaation ja etäyhteyksien avulla palvelut tuodaan tasapuolisesti asiakkaiden lähelle, asuinkunnasta riippumatta.

(Lisätietoa VKS2025-strategiasta löytyy Vaasan keskussairaalan verkkosivuilta.)


Tehokkaat ja joustavat tilat

H-uudisrakennus on osa VKS2025-strategian rakennuskannan päivittämissuunnitelmaa. Tilat suunnitellaan muuntojoustaviksi ja monikäyttöisiksi myös tulevaisuutta ajatellen.

Tavoitteenamme on rakentaa asiakkaille ja henkilökunnalle terveet sekä turvalliset tilat. 

 

“Digitalisaation ja etäyhteyksien avulla tuomme palvelut tasapuolisesti asiakkaiden lähelle, asuinkunnasta riippumatta.”
Bothnia High 5 -projektiallianssi

Tutustu tekijöihin! Esittelemme Bothnia High 5 -projektiallianssin jäseniä ja heidän tehtäviään.

Lue lisää

H-rakennuksen tiloista tehdään viihtyisät, terveet ja turvalliset. Tärkeä tavoitteemme on rakentaa sellaiset tilat, joissa henkilöstön ja asiakkaiden on hyvä asioida ja työskennellä. Talon sisäilman tulee olla puhdasta hengittää. Lue lisää!

Lue lisää

YHTEYSTIEDOT Projekti- ja työmaatoimistojen osoitteet sekä yhteyshenkilöt löydät täältä.

Lue lisää