Elvytysviikkolla Vaasan keskussairaalalla järjestetään ammattilaisseminaareja, yleisölle ja henkilökunnalle avointa elvytysharjoittelua ja muuta elvytysaiheista toimintaa.

• 9.–13.5.2016
  • Vaasan keskussairaalalla (ma-to) ja Variskan koululla (pe)

Viikon tavoitteena on tehdä uudet elvytyssuositukset tunnetuksi Vaasan keskussairaalassa, kiinnittää erityistä huomiota sydänpysähdystä ennakoivien merkkien tunnistamiseen ja hoitamiseen, että sydänpysähdys pystyttäisiin välttämään.

Alueen koululaisille tarjotaan elvytyskoulutusta ja teemaviikko huipentuu perjantaina 9-luokkalaisille järjestettävään suurtapahtumaan Variskan koululla.

Vaasan ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögskolan Novian sairaanhoitajaopiskelijat toimivat elvytysviikon tapahtumissa avustajina ja uusien elvytyssuosituksien viestittäjinä. Heitä koulutetaan elvyttämisen taitoihin koko kevään ajan.

29.8.2016 VKSadmin