Tervetuloa OLKA®-pisteen avajaisiin, jossa käynnistetään uudenlainen järjestö- ja vapaaehtoistoiminta sairaalalla. Samalla pääset tutustumaan alueen potilasyhdistyksiin!

Vaasan keskussairaala ja Pohjanmaan yhdistykset ovat yhdistäneet voimansa, jonka tuloksena koulutetut vapaaehtoiset tarjoavat apua ja tukea Vaasan keskussairaalassa sijaitsevalla OLKA-pisteellä. Toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. Kyse on kolmivuotisesta yhteishankkeesta, joka on levinnyt Suomen keskussairaaloissa laajasti.

"Järjestöt Vaasankeskussairaalalla" -päivänä olet tervetullut myös tutustumaan alueen potilasyhdistyksiin klo 13–15!

Ohjelma

Paikka: Pääaula (T-rakennus), Vaasan keskussairaala, Hietalahdenkatu 2–4, 65130 Vaasa

12.00 OLKA-pisteen avajaiset

• nauhan leikkaus, sairaanhoitopiirin johtaja Marina Kinnunen
  • kakku- ja mehutarjoilu
  • musiikkiesityksiä, puheita

13–15 Potilasyhdistykset pääaulassa tavattavissa

Kaikki ovat tervetulleita!

Lue lisää OLKA-toiminnasta ja hae vapaaehtoiseksi.

18.10.2019 Redaktion_Toimitus