Rotaract-nuorisojärjestö ilahdutti lapsia suloisella pehmolelulahjoituksella. Aktiivijäsenet, niin sanotut rotaractorit Anniina Tuomola, Maija Peiponen, Annika Silvast ja Teemu Sintonen, saivat tuoda lelulahjoituksen lukuisassa eri säkissä, sillä pehmo-otuksia oli kertynyt järjestön neljästä Vaasan jäsenklubista lähemmäs 100 kappaletta.

- Viimeksi saimme pehmoleluja viime syksynä, mutta ne ovat kaikki jo ehtineet löytää omistajansa, joten lahjoitus tuli todelliseen tarpeeseen, nauraa osastonhoitaja Heli Suomela A9 lastenosastolta.

 

Sana alkaa levitä osastolla ja pian pehmoleluja pursuilevan pöydän luo saapuu utelias tyttö.

-Nyt saavat innokkaimmat hakea parhaat päältä, Tuomola huikkaa.

 

Ensimmäisten joukossa pehmoleluja pääsee ihastelemaan myös pikku Jade. Punainen pesukarhu tuntuu olevan tytölle kovasti mieleen, kun tämä ihastelee lelua käden mitan päästä.

 

 Hyväntekeväisyyttä kahvila- ja pikkujoulutoiminnalla

Rotaractor-nuoret vaikuttavat vuoden ikäisessä järjestössä, jonka hyväntekeväisyyden kohderyhmänä ovat erityisesti lapset, nuoret ja vanhukset. Tähän mennessä se on ehtinyt järjestää jo nuorille pakolaisille pikkujoulut kasarmin kotouttamismajassa sekä juustokakkukahvilan, jonka tuotot lahjoitettiin Mannerheimin lastensuojelun perhekahvilalle.

- Syksylle on suunnitteilla jo seuraavia pikkuprojekteja, rotaractorit hymisevät salaperäisinä.

22.4.2016 VKSadmin