Ajankohtaista uudisrakennusprojektista

Muutoksia keskussairaalan pysäköintitalon käyttöön

27.8.2018 Muutoksia keskussairaalan pysäköintitalon käyttöön
H-uudisrakennuksen työmaan takia keskussairaalan pysäköintitalon käyttöön tulee muutoksia. Normaalisti pysäköintitalosta kävellään ulos keskelle sairaalan piha-aluetta. Nyt kyseinen kulkureitti suljetaan, koska se tulee olemaan keskellä työmaa-aluetta.

Suuri työmaa muuttaa kulkureittejä sairaalalla

27.8.2018 Suuri työmaa muuttaa kulkureittejä sairaalalla
H-uudisrakennuksen työmaa-aitojen pystytys aloitetaan kesäkuun aikana Vaasan keskussairaalan Hietalahden alueella. Työmaan rajaaminen vaikuttaa muun muassa kulkureittiin rannan puolelta sairaalan pääsisäänkäynnille. Parkkipaikkojen määrä vähenee.

Hyvästit vanhoille rakennuksille – tervetuloa uusi H-talo!

27.8.2018 Hyvästit vanhoille rakennuksille – tervetuloa uusi H-talo!
Katso videolta, miten kolme purettavaa taloa ovat vuosikymmenien saatossa palvelleet.

Kattava palveluohjaus ja neuvonta uuden H-rakennuksen keskiöön

31.8.2017
H-uudisrakennushankkeen johtoryhmän toisessa kokouksessa kuultiin toiminnallisen suunnittelun tilannekatsauksia. Rakennushankkeen toteutustavaksi valittu allianssi muodostetaan vaiheittain ja Hietalahden alueelta aletaan purkaa vanhoja rakennuksia vuoden loppupuolella.

Uutta taloa keskussairaalan alueelle tehdään koko maakunnalle

13.6.2017
Vaasan keskussairaalan Hietalahden alueelle tuleva rakennus suunnitellaan eri palveluihin mukautuvaksi ja hankkeen tärkein kohde on alusta asti palveluita käyttävä asiakas. Rakennus yhdistää konkreettisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sosiaalihuollon maakunnallisia ja yksityisiä palveluita.