Uudet kipumittarit auttavat lasta kertomaan kivustaan

18.12.2015 Uudet kipumittarit auttavat lasta kertomaan kivustaan
Kun lapsi sairastaa, vanhemman huoli lapsen kivusta on suuri. Pieni lapsi ei pysty aina sanoin kuvailemaan, miltä hänestä tuntuu. Vaasan keskussairaalassa lapsen kivun arvioimiseen on panostettu tuottamalla uusia aiempia selkeämpiä kipumittareita.

10.12.2015 Tiesitkö, että voit koska tahansa käydä katsomassa omia potilastietojasi Kanta-potilastietoarkistosta?
Potilaiden tiedot tallennetaan nyt koko Suomessa yhteiseen sähköiseen potilastietoarkisto Kantaan, jota sekä julkiset että yksityiset terveydenhuollon organisaatiot käyttävät. Vaasan keskussairaala otti potilastietoarkiston käyttöön marraskuussa 2015.

Uudet kotisivut otetaan pian käyttöön

1.12.2015 Uudet kotisivut otetaan pian käyttöön
Tervetuloa tutustumaan Vaasan keskussairaalan uusien kotisivujen beta-versioon! Beta-versio tarkoittaa sitä, että keräämme sivujen käyttäjien havaintoja ja kommentteja, korjaamme selkeät puutteet ja käytettävyysongelmat. Sitten julkaisemme uudet sivut kokonaan.

Kotikäynti-lehti täyttää 10 vuotta

20.11.2015
Keskussairaalan toiminnasta kertovaa Kotikäynti-lehteä on toimitettu vuodesta 2006 alkaen. Seuraavaksi meillä on ilo toimittaa tiedotuslehden juhlanumero Kotikäynnin täyttäessä 10 vuotta.

Aulahoitaja auttaa ja tukee yhteispäivystyksessä

4.9.2015 Aulahoitaja auttaa ja tukee yhteispäivystyksessä
Yhteispäivystyksen aulahoitaja ja palveluneuvoja opastavat oikeaan paikkaan, tarkkailevat potilaiden vointia sekä auttavat, jos kärsivällisyys on koetuksella omaa vuoroa odottaessa.