Tervetuloa tutustumaan Vaasan keskussairaalan uusien kotisivujen beta-versioon! Beta-versio tarkoittaa sitä, että keräämme sivujen käyttäjien havaintoja ja kommentteja, korjaamme selkeät puutteet ja käytettävyysongelmat. Sitten julkaisemme uudet sivut kokonaan.

Uudet sivut on suunniteltu toimimaan vanhoja paremmin myös älypuhelimilla ja tableteilla. Erityisesti olemme panostaneet hakukoneeseen, jolla voi nyt valita, haluaako etsiä erityisesti yhteystietoja tai tietoa hoidoista ja sairauksista.

Mitä mieltä olet uusista kotisivuista?

Vaasan keskussairaalan uudet kotisivut on tarkoitus ottaa kokonaan käyttöön 15.12. Kotisivujen uudistuksen taustalla on halu palvella entistä paremmin, joten juuri sinä voit kertoa, miten olemme onnistuneet tavoitteessa. Mikäli löysit jotain, joka ei toimi tai et löytänyt tiettyä asiaa, jota etsit, voit kertoa sen palautelomakkeessa.

Anna palautetta uusista www-sivuista >>

Pyydämme huomioimaan, että seuraavat osiot ovat vielä keskeneräisiä:

• Puhetuki (ReadSpeaker) toimii vasta 15.12. jälkeen
  • Yhteystiedot
  • Englanninkielinen sivusto (lopullinen versio on suppeampi kuin suomi ja ruotsi)
10.12.2015 VKSadmin