Syyskuussa 2016 Vaasan keskussairaalan kaikille työntekijöille lähetettiin kysymys ”Suosittelisitko omaa työyksikköäsi muille työntekijöille?”. Vastaajista 79 % vastasi ”kyllä”, 8 % ”ei” ja 13 % valitsi vaihtoehdon ”en osaa sanoa”. Kysymykseen tuli yhteensä 1217 vastausta, mikä on 52 % keskussairaalan työntekijöistä.

Henkilökunnan mielipide omasta työyksiköstään on tärkeä väline toiminnan kehittämisessä. Kyselyn vastauksiin tullaan perehtymään tarkemmin. Niissä yksiköissä hoidon palvelualueilla, joissa tulos oli alle 50 %, tullaan järjestämään keskustelutilaisuuksia. Keskustelun avulla pyritään selvittämään tuloksen syitä ja mitä henkilökunnan viihtyvyyden parantamiseksi tulisi tehdä. Vaasan keskussairaalassa asiakaslähtöisyyden yksi kulmakivistä on työssään viihtyvä ammattitaitoinen henkilökunta.

PALVELUALUE

SUOSITTELEE

Akuutti

Avohoito

Psykiatria

Diagnostiikkakeskus

Naiset ja lapset

Vuodeosastot

Hallinto

Huolto

Lääkärit ja asiantuntijat

Sairaanhoidon tuki

Kuva: Kyllä-vastausten osuus palvelualueittain.

25.10.2016 VKSadmin