Sähköverkon huoltotöiden vuoksi Vaasan keskussairaalassa toteutetaan suunniteltuja sähkökatkoja helmi- ja maaliskuussa 2016.

Ensimmäiset huoltotyöt ja sähkökatkokset aloitetaan tiistaina 9.2. klo 17.00. Kello 17:stä lähtien seuraavan 10 tunnin aikana toimeen pannaan useita noin 1,5 tuntia kestäviä sähkökatkoksia. Tulevien viikkojen aikana sähkökatkoksia toteutetaan pääasiassa tiistaisin ja /tai keskiviikkoisin 31.maaliskuuta saakka.

Sähkökatkokset eivät vaikuta potilastyöhön. Illan ja yön huoltotöiden aikana käytössä on vain osa valaistuksesta.

Sähkökatkoja B-, C-, D-, E-, J-  ja K-rakennuksissa sekä U-työmaalla

Viikolla 9 (1.–2.3) ei ole sähkökatkoksia. Sähköverkon huoltotyöt jatkuvat, mutta ne eivät aiheuta sähkökatkoksia.

Vaasan keskussairalaan sähköverkossa tehdään huoltotöitä viikoilla 6–13 yhteensä yhdeksän päivän ajan. Sähkökatkokset koskevat B-, C-, D-, E-, J- ja K - rakennuksia sekä U-työmaata.

Sähkökatkokset vaikuttavat koko rakennukseen tai osaan siitä. Asianomaiset yksiköt ovat saaneet tiedon sähkökatkosten vaikutuksista ja katkosten vaikutukset on minimoitu potilashoidossa.

Sähkökatkosten päivämäärät ovat seuraavat:

Tiistai 9.2.

Keskiviikko 10.2.

Keskiviikko 17.2.

Tiistai 23.2.

Tiistai 8.3.

Keskiviikko 9.3.

Tiistai 15.3.

Sähköverkon huoltotöiden edistymisestä tiedotetaan säännöllisin väliajoin.

29.2.2016 VKSadmin