Erikoislääkäri Heidi Bengtsille on myönnetty Oppimateriaalin tuottajapalkinto saattohoito-oppaasta.

Vaasan keskussairaalan onkologian ylilääkärinä työskentelevälle erikoislääkäri Heidi Bengtsille on myönnetty Oppimateriaalin tuottajapalkinto saattohoito-oppaasta. Palkinnon luovutti Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta, joka on jakanut 1990-luvulta lähtien tunnustuksia ansiokkaasta toiminnasta koulutuksen, tutkimuksen ja hallinnon saralla.

Lääkärin opas ”Kuinka puhua potilaalle vakavasta sairaudesta toisella kotimaisella kielellä?” tarjoaa apukeinoja lääkärille keskustella vakavasta sairaudesta potilaan kanssa lääkärille vieraalla kielellä. Opasta on käytetty muun muassa palliatiivisen hoidon opetuksessa Turussa.

Bengts laati oppaan projektityönään lääketieteellisen pedagogiikan kurssilla lukuvuonna 2015–2016.

>>Tutustu oppaaseen tästä

1.11.2017 Redaktion_Toimitus