Vaasan keskussairaalan tiedotuslehden jakelu alkaa torstaina 18.5. Voit lukea lehden myös digitaalisesti.

Kerromme tällä kertaa erilaisista palveluista, joita yhdistää sama punainen lanka: palvelua rajojen yli asiakkaan parhaaksi. Vanhemmat vahvasti mukana –toiminnassa keskosvauvan vanhemmat voivat olla mukana milloin tahansa. Case manager tarkoittaa henkilöä, joka luo potilaalle kestävää tukiverkostoa. Case managerin asiakas on henkilö, jolla on toistuvia käyntejä sairaalassa yleensä erilaisten sairauksien tai oireiden takia. Lehdessä on myös reportaasi päivystyksen yöstä, juttu kotiutushoitajien työstä, kokemustoimijan tarina, tietoa osteoporoosista ja eläkkeelle jääneen sydänhoitajan haastattelu. Tervetuloa lukemaan!

Kotikäynti 1/2017 >>

18.5.2017 VKSadmin