Vaasan keskussairaalan alueella voi ilmetä tukoksia liikenteessä 24.4.–22.9.2017. Heinä- ja elokuussa pääsisäänkäynnille vievä kulkuväylä on kapeampi ja osittain suljettu rakennustöistä johtuen, joten sairaalalle tulijoita kehotetaan liikkumaan alueella varovasti.

Kuntatekniikan ja Vaasan Veden saneeraustyöt aiheuttavat poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä Hietalahdenkadulla, Koulukadulla ja Rantamaantiellä. Vaasan kaupungin kuntatekniikka saneeraa Hietalahdenkatua keskussairaalan kohdalla tehden muun muassa liikennevalot Koulukadun risteykseen. Koulukadun varteen rakennetaan uusi pyörätie aina Korsholmanpuistikolle asti. Rantamaantiellä kuntatekniikka kunnostaa Elisa Stadionin ympäristöä.

Samassa yhteydessä yhteistyössä kuntatekniikan kanssa Vaasan Vesi saneeraa heikkokuntoiset runkovesijohdot kartan osoittamalla alueella.

Työmaasta johtuen alueen läpiajoliikenne ohjataan Koulukadulta Korsholmanpuistikon kautta Kauppapuistikolle ja siitä moottoritielle sekä moottoritieltä tuleva liikenne esimerkiksi Vaskiluotoon ohjataan Kauppapuistikkoa pitkin Korsholmanpuistikolle. Poikkeukselliset liikennejärjestelyt ovat voimassa 24.4.–22.9.2017.

Työmaakartta >>

Vaasan Veden rakennuskohteet 2017 >>