Vaasan keskussairaalan tiedotuslehti Kotikäynti on ilmestynyt. Millaisia ja kuinka paljon leikkauksia Vaasan keskussairaalassa oikein tehdään? Voit lukea lehden myös digitaalisesti.

Tällä kertaa lehden teemana ovat leikkaukset. Operatiivisen vastuualueen johtaja Peter Nieminen kertoo millaisia leikkauksia Vaasan keskussairaalassa voidaan tehdä. Kansijuttu avaa amerikkalaisen jalkapalloseuran puolustajan, Thomas Cekenin, leikkaushistoriaa keskussairaalassa. Toisessa potilastarinassa taas kerrotaan mustasaarelaisen onnistuneesta lonkkaleikkauksesta.

Lisäksi lehdessä ovat esillä myös päivystyksessä sairaanhoitajana pitkään työskennelleen Simon Nyingin tarina, lapsen näköongelmat ja hygieniahoitajien toimenkuva.

Tervetuloa lukemaan!

>>Kotikäynti-lehteen 2/2017