THL:n tekemän synnytyssairaaloiden asiakaspalautekyselyn mukaan Vaasan keskussairaalassa on Suomen tyytyväisimmät synnyttäjät.

Vaasan keskussairaala oli mukana THL:n asiakaspalautetutkimuksessa, johon osallistui 26 synnytyssairaalaa. Nyt julkaistujen tulosten mukaan asiakkaamme ovat antaneet erinomaista palautetta. Johtajaylilääkärimme koosti tuloksista keskiarvot ja niiden perusteella Vaasan keskussairaala sijoittuu toisessa vertailussa kärkisairaalaksi ja toisessa vertailussa* toiseksi.

Pitkäjänteisen työn tulosta

Vaasan keskussairaalan synnytysyksikön osastonhoitaja Kaisa Muikku antaa kiitosta henkilökunnalleen.

– Kätilöt ja muu henkilökuntamme ovat tehneet todella hyvää työtä ja tulos näkyy näissä palautteissa. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeä asia, Muikku toteaa tyytyväisenä.

Vaasan keskussairaalalla on WHO:n vauvamyönteisen sairaalan laaduntunnustus ja imetysohjauksessa noudatetaan Unicefin Vauvamyönteisyysohjelmaa.

Synnytyssairaaloiden asiakaspalaute  >>

Lue lisää tutkimustuloksista Slideshare-esityksestä >>

THL:n tiedote >>

*Parhaan keskiarvon saaneen Oulaskankaan sairaalan tulosten kohdalla on tarkemmissa tuloksissa merkintä ”epäluotettavat luvut”.

31.5.2017 VKSadmin