Vaasan keskussairaalan Kotikäynti-tiedotuslehti julkaistaan torstaina 22.11.

Uuden numeron teemana on lapset. Lapsen sairastuminen koskettaa kotona ja osastolla. Teemajutuissamme kerromme Huutoniemelle siirtyneestä lastenpsykiatrisesta poliklinikasta ja paniikkihäiriön kanssa elämisestä.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Lisäksi Lisäksi kurkistamme lääkäriopiskelijoiden arkeen sekä kerromme mitä laboratoriossa tapahtuu näytteenoton jälkeen. Antoisia lukuhetkiä! Pääset lukemaan lehdet myös digitaalisessa muodossa:

22.11.2018 redaktion_toimitus