H-uudisrakennuksen työmaan takia keskussairaalan pysäköintitalon käyttöön tulee muutoksia. Normaalisti pysäköintitalosta kävellään ulos keskelle sairaalan piha-aluetta. Nyt kyseinen kulkureitti suljetaan, koska se tulee olemaan keskellä työmaa-aluetta.

Keskussairaalan Hietalahden alueen kulkureitteihin ja pysäköintitilojen käyttöön tulee muutoksia. Parkkipaikkojen määrä ei kuitenkaan vähene merkittävästi, koska korvaavia pysäköintipaikkoja pyritään löytämään niiden tilalle, joita poistuu käytöstä.

Parkkitalosta kulku sairaalalle hankaloituu hieman

Poistuminen parkkitalosta ja kulku sairaalaan tapahtuvat työmaan aikana samasta päästä rakennusta kuin sinne sisäänajo. Parkkitalossa oleva hissi sijaitsee toisessa päässä. Eli mikäli parkkitalossa tarvitsee hissiä, on kuljettava kerroksen päästä toiseen.

Parkkitalosta pääaulaan kävellään Y-rakennuksen ja työmaa-alueen välistä reittiä pitkin T-rakennuksen takaovelle, josta hissillä pääsee sairaalan pääaulaan. Kulkureitit merkitään opaskyltteihin sekä parkkitalossa että matkalla pääaulaan.

Parkkitalon kulkureitti

18.6.2018 Redaktion_Toimitus