Vaasan keskussairaalan tiedotuslehti Kotikäynti on ilmestynyt. Mitä tapahtui, kun Tapani Barinoffin sydän pysähtyi yllättäen keskellä kesää? Entä tiedätkö missä sydäniskurit sijaitsevat kotipaikkakunnallasi? Voit lukea lehden myös digitaalisesti.

Tällä kertaa kerromme lehdessä Vaasan keskussairaalan palveluneuvojista, jotka helpottavat sairaalaan saapuvaa opastamalla. Tehohoito ja sydänvalvonta juhlivat menestyksekästä 50-vuotista toimintaansa. Reportaasissa yövuorosta tutustumme päivystyslaboratorion ja laboratiohoitajien työhön. Mitä tapahtuu kun yöllä tarvitaan verta?

Ajankohtainen ja kesää kohti yhä tiivistyvä puheenaihe on Pohjanmaan tulevaisuuden sairaala. Myös siitä ja sen taustalla vaikuttavasta visiosta kerromme lehdessä.

Tervetuloa lukemaan!

18.5.2018 Redaktion_Toimitus