Maanantaina 11.11. alkavalla posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n lakolla tulee olemaan merkittäviä vaikutuksia sairaalan postiliikenteeseen. Vaasan sairaanhoitopiirissä varaudutaan olemaan lakon aikana yhteydessä potilaisiin puhelimitse.

Kun posti- ja logistiikka-alan lakko alkaa maanantaina 11.11., sillä on vaikutuksia kutsukirjeisiin, hoitopalautteisiin ja laskuihin. Vaikutukset saattavat koskea myös e-kirjeitä. Vaasan keskussairaalassa varaudutaan ottamalla potilaisiin yhteyttä puhelimitse. Niiden henkilöiden, jotka odottavat kutsua toimenpiteeseen tai poliklinikalle olisi hyvä varautua lakon aikana saapuvaan puhelinsoittoon keskussairaalalta. Jos asiakkaalla on käytössä tekstiviestimuistutus, se toimii normaaliin tapaan myös lakon aikana, mutta se koskee sellaisia aikoja, jotka on jo varattu. Hoitopalaute näkyy asiakkaan OmaKannassa lakosta riippumatta.

Lakon aikana postitetuissa laskuissa on pidempi maksuaika. Laboratorion näytteiden kuljetus pyritään hoitamaan erillisellä kuljetuksella. Tiedotamme tarkemmin lakon vaikutuksista asiakkaisiimme verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.

7.11.2019 Redaktion_Toimitus