Sisätautien ja neurologian osasto jatkaa toimintaansa remontin aikana ympärivuorokautisesti. Remontin arvioitu kesto on kaksi kuukautta.

Lokakuun alussa käynnistyvässä remontissa saneerataan sisätautien ja neurologian osasto E5:n suihkutilat sekä tehdään kausittainen välikaton huolto. Remontin aikana vuodeosastoa tarvitsevat hematologian potilaat siirretään suunnitellusti hoidettavaksi onkologian osastolle. Remontti ei vaikuta muihin potilasryhmiin.

–Sisätautien ja neurologian osasto E5 sekä onkologian osasto jatkavat toimintaansa remontin aikana ympärivuorokautisesti. Potilaiden hoito ei vaarannu remontin vuoksi missään vaiheessa, kertoo vuodeosastohoidon palvelualueen ylihoitaja Kosti Hyvärinen.

Pahoittelemme remontista mahdollisesti aiheutuvaa meluhaittaa.

30.9.2019 Redaktion_Toimitus