2020

23.1.2020 Jarkko Pirttiperästä Vaasan sairaanhoitopiirin alueellisen asiakas- ja potilastietojärjestelmähankkeen johtaja
Vaasan sairaanhoitopiiri ja sen alueen kunnat hankkivat yhdessä kolmen muun sairaanhoitopiirin kanssa uuden asiakas- ja potilastietojärjestelmän. Hankkeelle on perustettu Vaasan sairaanhoitopiirin alueen oma hanketoimisto ja hankkeen alueelliseksi johtajaksi on valittu Jarkko Pirttiperä.

Vuodenvaihteen ruuhkista otetaan opiksi

17.1.2020 Vuodenvaihteen ruuhkista otetaan opiksi
Vaasan keskussairaalan päivystys ruuhkautui vuodenvaihteessa ja se teki toiminnasta haastavan. Ruuhkautumisen syynä olivat suuri potilasmäärä ja jatkohoitopaikkojen puute. Toimenpiteet tilanteen korjaamiseksi aloitettiin heti. Pyydämme anteeksi haittaa, mitä ruuhkatilanteesta aiheutui potilaille ja heidän omaisilleen. Kiitämme henkilökuntaa siitä, että se haasteista huolimatta teki kaikkensa.

Vaasa jo kolmannen kerran viiden tähden koulutuspaikka

9.1.2020 Vaasa jo kolmannen kerran viiden tähden koulutuspaikka
Nuoret lääkärit ovat arvioineet Vaasan keskussairaalan jälleen viiden tähden koulutussairaalaksi. Erityisellä kunniakirjalla palkittiin lastentaudit, jota kaikki vastaajat suosittelivat.