Sairaalassa on tällä hetkellä hoidossa kolme koronavirusinfektiota sairastavaa potilasta, joiden yleisvointi on hyvä.

Vaasan keskussairaalassa on koronavirusinfektiota sairastavia potilaita ensimmäistä kertaa yli neljään kuukauteen. Tiistain 13.10. aikana sairaalahoitoon on saapunut kolme potilasta.

– Sairaalahoidossa olevien potilaiden yleistila on kuitenkin hyvä, tarkentaa Vaasan sairaanhoitopiirin infektioylilääkäri Juha Salonen.

Viimeisen vuorokauden aikana (ti–ke) sairaanhoitopiirissä on ilmennyt 58 uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä on nyt 690. Ilmaantuvuusluku 100 000 asukasta kohden on viimeisen kahden viikon ajalta 330.

Päivitys 15.10. Sairaalahoidossa on edelleen kolme koronavirusinfektiota sairastavaa potilasta, joiden yleistila on hyvä.

15.10.2020 Redaktion_Toimitus