Yhtälö 12 + 1 =13 on vihdoin totta! Juhlistamme kakkukahveilla Vaasan keskussairaalan ansaitsemaa laajaa päivystystä maanantaina 2. maaliskuuta klo 13–15. Toivotamme alueemme asukkaat lämpimästi tervetulleiksi tilaisuuteen, jonka juhlapuhujina ovat oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru sekä kansanedustajat Kim Berg ja Joakim Strand.

On aika juhlistaa Vaasan keskussairaalan ansaitsemaa laajan päivystyksen statusta! Vuoden alusta astui voimaan laki, jonka mukaan Vaasan keskussairaala kuuluu oikeutetusti laajan päivystyksen sairaaloiden joukkoon. Vaasan torin täyteen vetänyt mielenilmaus laajan päivystyksen puolesta 8.10.2016 käynnisti tapahtumaketjun, jonka ansiosta Vaasan keskussairaala on nyt Suomen 13. laajan päivystyksen sairaala.

– Koko sairaanhoitopiirimme väestö on ollut vahvana tukena kampanjassa laajan päivystyksen puolesta. Nyt haluamme juhlistaa yhteisen tavoitteemme toteutumista toivottamalla kaikki tervetulleiksi maanantai-iltapäivänä keskussairaalaan kakkukahveille, toivottaa sairaanhoitopiirin johtaja Marina Kinnunen.

Ohjelma

Aika: Maanantai 2.3. klo 13–15

Paikka: Vaasan keskussairaalan pääaula (T-rakennus)

Juhlapuhujina paikalla ovat oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sekä perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru sekä kansanedustajat Kim Berg ja Joakim Strand.

–Paikalla voi myös tutustua:

  • päivystyksen toimintaan ja
  • sairaala-alueelle nousevan H-talon suunnitelmiin
  • Vaasan keskussairaalan uudistettuun VKS 2025 -strategiaan.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 

18.12.2020 redaktion_toimitus