Parkkihalli ja pesäpalloharjoituskenttä rannan puolella tarjoavat sairaalassa asioiville useita pysäköintimahdollisuuksia. Työmaa-alueen lähistöllä liikkuvan on kuitenkin muistettava liikkua tarkasti rajatuilla kulkureiteillä.

Ilmaisia parkkipaikkoja on sairaala-alueella tällä hetkellä runsaasti vapaana.
– Parkkihalli on ilmainen kaikille. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa on useimmiten todella väljää, joten ne paikat suorastaan odottavat kävijöitä, muistuttaa kunnossapitopäällikkö Johanna Rajamäki kaikkia Hietalahden sairaala-alueelle pysäköiviä.

Pesäpalloharjoituskentälle, eli hiekkakentälle rannan puolelle, saavat sairaalan asiakkaat myös pysäköidä maksutta.
– Rakennusten edessä on vain muutamia pysäköintipaikkoja, joihin saa pysäköidä vain 2–3 tunniksi. Nämä paikat on hyvä varata kiireellisintä hoitoa tarvitseville, Rajamäki sanoo.

Parkkitalosta pääaulaan kävellään katettua tunnelia pitkin Y-rakennuksen viertä T-rakennuksen takaovelle, josta pääsee hissillä sairaalan pääaulaan.

Lue lisää pysäköintitalon käytöstä ja katso kartta kulkuohjeesta:
www.vaasankeskussairaala.fi/bothniahigh5/ajankohtaista/kuulumisia-tyomaalta/2019/uusi-opastusjarjestelma-pysakointitalon-kayttajille/

11.3.2020 Redaktion_toimitus