Vuoden toisen Kotikäynti-lehden jakelu on alkanut. Miten toimii lasten päivystys, entä keskussairaalan kuuloasema? Kuka on lääkärimme Monika? Mikä ja miten auttaa itsemurhaa yrittänyttä henkilöä? Muun muassa näihin löydät vastauksen lehtemme monipuolisista artikkeleista.

Sairaalan oma tiedotuslehti Kotikäynti on ilmestynyt. Lehti jaetaan kaikkiin koteihin sairaanhoitopiirin 13 kunnan alueella 3.12. alkaen.

Lehdessä kerromme Vaasan keskussairaalan lasten päivystyksen toiminnasta ja tutustumme lasten ja vauvojen lääkärinä toimivaan Monikaan. Kuuloaseman pitkäaikainen asiakas Tarja kertoo lukijoille laitteesta, joka palautti hänen elämänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Kerromme myös modernista terapiamuodosta, jota on tarjolla itsemurhaa yrittäneille. Lehti tarjoaa myös ajankohtaisia kuulumisia sairaalan alueella ja organisaatiossa meneillään olevista uudistuksista, hankkeista ja projekteista.   

Nämä sekä lehden muut artikkelit pyrkivät jälleen tarjoamaan hyödyllistä tietoa sekä innostavia ja samaistuttavia kertomuksia.

Jäitkö kaipaamaan jotain artikkelia? Otamme ilolla vastaan palautetta lehdestä sekä ideoita aiheista, joista haluaisit lukea seuraavissa numeroissa. Kaikkien lukijakilpailuun vastanneiden kesken arvomme Vaasa-aiheisia keittiöpyyhkeitä. Anna palautetta lehdestä verkkolomakkeella.   

Voit lukea lehden myös digitaalisessa muodossa (avaa Issuu-julkaisu Kotikäynti 2/2020). HUOM! Avautuva pdf-tiedosto ei ole saavutettavasti luettava ruudunlukijalaitteilla.

18.12.2020 redaktion_toimitus