Vuoden ensimmäisen Kotikäynti-lehden jakelu on alkanut. Löydät tiedotuslehdestämme reportaasin potilaskuljettajista, diabeetikon tarinan sekä tietoa uudesta kuvantamislaitteesta.

Sairaalan oma tiedotuslehti Kotikäynti, joka on saanut aivan uudistetun ilmeen, on ilmestynyt. Lehti jaetaan kaikkiin koteihin 13 kunnan alueella 25.6. alkaen.

Lehdessä pääset Kaijan, Tommin ja Minnan matkaan keskelle potilaskuljettajien ripeää arkea. Lisäksi voit tutustua Jonnan ajatuksiin ykköstyypin diabeteksesta sekä keskussairaalan uuteen maamerkkiin, joka on kohonnut lyhyessä ajassa lähes lakikorkeuteensa. Mitä kaikkea sairaalan omat farmaseutit tekevät arjessaan? Entä millainen on sairaanhoitopiirimme uusi PET-CT -kuvantamislaite, johon myös ahtaanpaikankammoiset uskaltavat kuvattavaksi?

Nämä sekä lehden muut artikkelit pyrkivät jälleen tarjoamaan hyödyllistä tietoa sekä innostavia ja samaistuttavia kertomuksia.

Jäitkö kuitenkin kaipaamaan jotain artikkelia? Otamme ilolla vastaan kaikenlaista palautetta lehdestä sekä ideoita aiheista, joista haluaisit lukea seuraavissa numeroissa. Kaikkien lukijakilpailuun vastanneiden kesken arvomme Alvar Aalto -pannunalusia. Anna palautetta lehdestä verkkolomakkeella.

Lehden voit lukea myös digitaalisessa muodossa (avaa Issuu-julkaisu Kotikäynti 1/2020).

Nostamme myös erillisiä verkkoartikkeleita lehdestä pitkin kesää sosiaalisen median kanavissamme.

21.9.2020 redaktion_toimitus