Vaasan keskussairaalassa olevan potilaan luona voi vierailla 22.6. alkaen. Vierailijoita saa olla kolme kerrallaan kahta potilaspaikkaa kohden.

Koronavirustilanne on Vaasan sairaanhoitopiirin alueella rauhallinen. Uusia tartuntoja ei ole todettu 29.5. jälkeen. Suomen hallitus on keskiviikkona 17.6. purkanut maaliskuussa antamansa suosituksen vierailujen välttämisestä sairaaloissa. Nyt myös Vaasan keskussairaalan osastoilla voi vierailla hoidossa olevan omaisen luona.

- Vierailut sallitaan pienin rajoituksin. Kahta potilaspaikkaa kohden saa vierailla kerrallaan kolme omaista, joilla ei ole flunssan oireita, kertoo johtajaylilääkäri Peter Nieminen.

Sairaalasta toivotaan, että vierailijat ilmoittautuvat osaston ilmoittautumisluukulla sopiakseen henkilökunnan kanssa vierailusta.

Sisältösivu

Ohjeet vierailijoille

22.6.2020Redaktion_Toimitus

Älä vieraile sairaalassa, jos sinulla edes lievimpiäkään tartuntataudin oireita: yskää, nuhaa, kurkku- tai lihaskipua, kuumetta, haju- tai makuaistin muutoks...