Lasten vanhemmille suunnattu sähköinen asiakasraati on julkaissut uuden kyselyn. Kevään 2021 eVanhempainraatikysely koskee yhteyden saamista lastenyksiköihimme.

Toivomme, että ehdit vastata lyhyeen kyselyymme ja sinulla on ideoita siitä, miten yhteyden saamista hoitaviin yksiköihin voitaisiin parantaa. Raatiin voi osallistua kuka tahansa lasten sairaalapalveluiden asiakaslähtöisyyden kehittämisestä kiinnostunut. Aiempien kyselyjen tuloksia hyödynnetään lasten ja vanhempien kohtaamisen kehittämisessä.

Lapsen huoltajille tarkoitettuja eVanhempainraati-kyselyitä julkaistaan noin kaksi kertaa vuodessa ja niihin voivat osallistua kaikki vanhemmat ja huoltajat Vaasan keskussairaalan verkkosivujen kautta (lasten yksiköiden sivut). Kertaluontoinen osallistuminen ei velvoita vastaamaan tuleviin kyselyihin.

Kevään 2021 kyselyyn pääset vastaamaan täällä.

Syksyn 2020 kyselyn julkilausuman löydät täältä.

19.2.2021 Redaktion_Toimitus