Vuoden 2022 alussa Vaasan sairaanhoitopiiri liittyy osaksi uutta organisaatiota, Pohjanmaan hyvinvointialuetta. Meneillään on viimeinen vuosi, jolloin Vaasan sairaanhoitopiiri toimii erikoissairaanhoidon kuntayhtymänä. Viimeisen toimintavuoden kunniaksi kansalaisia on pyydetty lähettämään muistoja, jotka liittyvät Vaasan sairaanhoitopiiriin ja Vaasan keskussairaalaan.

Muistelu on ollut vapaamuotoista ja kokemukset ovat liittyneet esimerkiksi työskentelyyn, opiskeluun ja hoitoon. Muistoista mahdollisimman moni tullaan julkaisemaan Vaasan keskussairaalan verkkosivuilla, jossa ne ovat luettavissa vuoden 2021 loppuun saakka.

Kirjoituksille on nyt koottu oma sivu, johon tutustumalla pääsee eläytymään monenlaisiin kokemuksiin. Sivua päivitetään uusilla muistoilla vähitellen kesän aikana. Muistot julkaistaan kirjoittajien luvalla. Pääset tutustumaan Muistoja Vaasan sairaanhoitopiiristä -sivustoon tästä.

Uusia muistoja on mahdollista lähettää edelleen, 1.8. saakka. Voit lähettää oman muistosi lomakkeella, joka löytyy täältä.

Mukavia luku- ja muisteluhetkiä!

28.6.2021 Redaktion_Toimitus