Mitä muistoja sinulla on Vaasan sairaanhoitopiirin ja Vaasan keskussairaalan toiminnasta? Kerro muistosi meille! Meneillään on Vaasan sairaanhoitopiirin viimeinen toimintavuosi erikoissairaanhoidon kuntayhtymänä. Vuoden 2022 alusta alkaen Vaasan keskussairaala kuuluu Pohjanmaan hyvinvointialueeseen. Nyt keräämme muistoista koostesivun sairaalamme verkkosivuille. Jätä muistosi meille elokuun 1. päivään mennessä.

Meneillään on Vaasan sairaanhoitopiirin viimeinen toimintavuosi erikoissairaanhoidon kuntayhtymänä. Vuoden 2022 alusta alkaen perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon ja erikoissairaanhoidon kaikki palvelut tulee tarjoamaan uusi organisaatio, Pohjanmaan hyvinvointialue, johon myös Vaasan keskussairaala kuuluu.

Ennen kuin käännämme uuden lehden Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden historiassa, haluamme kerätä muistoja Vaasan sairaanhoitopiiristä ja Vaasan keskussairaalasta.

Kerro muistosi meille!

Kaikenlaiset muistot, niin iloiset, surulliset kuin koskettavatkin, ovat meille tärkeitä.

Kirjoita muistosi tämän linkin takaa avautuvalle lomakkeelle.

Lomakkeella voit myös antaa luvan, mikäli muistoasi saa käyttää historiikissa ja sairaalan sosiaalisen median kanavissa.

Jätä muistosi meille omalla nimelläsi tai nimimerkillä.

Keräämme muistoista koostesivun Vaasan keskussairaalan verkkosivuille.

Muistoja voi jättää verkkolomakkeella elokuun 1. päivään saakka.

Koostesivu on luettavissa vuoden loppuun saakka. Täydennämme sivua saamiemme muistojen myötä, joten sivua kannattaa käydä lukemassa pitkin kesää ja loppuvuotta.

Osaa muistoista käytämme myöhemmin julkaistavassa Vaasan sairaanhoitopiirin historiikissa ja mahdollisesti myös sairaalan sosiaalisen median kanavissa.

4.6.2021 redaktion_toimitus