Vuoden ensimmäisen Kotikäynti-lehden jakelu on alkanut. Mitä on valohoito, jota on nyt mahdollista saada myös Pietarsaaressa? Miten toimii keskussairaalan oma asiakasraati? Entä mitä ovat keuhkotähystykset ja botuliinitoksiinipistokset? Kuka sairaalan henkilökunnasta on Suomen mestari tankotanssissa? Muun muassa näihin löydät vastauksen lehtemme monipuolisista artikkeleista.

Kotikäynti on Vaasan keskussairaalan oma tiedotuslehti, joka jaetaan kaikkiin koteihin sairaanhoitopiirin 13 kunnan alueella 20.5. alkaen.

Lehdessä kerromme Pietarsaaressa aloitetusta valohoidosta, jolla hoidetaan erilaisia ihosairauksia. Esittelemme sairaalan oman asiakasraadin toimintaa ja kerromme case manager –toimintamallista. Artikkelissa Vaasan keskussairaalan keuhko- ja neurologian poliklinikasta käymme läpi sairauksia, joita poliklinikalla hoidetaan ja millaisin hoitomuodoin sairauksiin saadaan apua. Atleettisen harrastuksensa lukijoille esittelee keskussairaalan kunnossapitopäällikkö Johanna Rajamäki. Lehti tarjoaa myös ajankohtaisia kuulumisia sairaalan alueella ja organisaatiossa meneillään olevista uudistuksista ja hankkeista. Lehden keskiaukeamalta voit leikata talteen sairaala-alueen kartan ja kulkuohjeen koronaviruksen näytteenottopaikalle.    

Lehden artikkelit tarjoavat hyödyllistä tietoa sekä innostavia ja samaistuttavia kertomuksia. Voit lukea kaikki lehden artikkelit digitaalisessa muodossa täällä.

Jäitkö kaipaamaan jotain artikkelia? Otamme ilolla vastaan palautetta lehdestä sekä ideoita aiheista, joista haluaisit lukea seuraavissa numeroissa. Kaikkien lukijakilpailuun vastanneiden kesken arvomme kotimaisia design-linnunpönttöjä kodin koristeeksi!

Anna palautetta lehdestä verkkolomakkeella.   

Voit lukea lehden myös digitaalisessa muodossa (avaa Issuu-julkaisu Kotikäynti 1/2021). HUOM! Avautuva pdf-tiedosto ei ole saavutettavasti luettava ruudunlukijalaitteilla.

4.6.2021 redaktion_toimitus