Kulkureitit Vaasan keskussairaalan yhteispäivystyksen sisäänkäynnin luona ja Y-talon edustalla ovat muuttuneet keskiviikosta 3.11. lähtien. Alueella tehdään pihatöitä, jotka aiheuttavat muutoksia kulkureitteihin. Pihatyöt aloitettiin 4.10.2021, jolloin kulkureitit muuttuivat ensimmäisen kerran. Nyt töissä on meneillään toinen vaihe, jonka vuoksi reitit ovat jälleen muuttuneet.

Yhteispäivystyksen sisäänkäynti on tavalliseen tapaan avoinna ja käytössä, mutta jalankulku- ja pyöräliikenne sisäänkäynnille kulkee nyt uutta reittiä pitkin. Oheisessa kartassa jalankulun ja pyöräliikenteen reitti on merkitty punaisella värillä. Autoliikenteen ja ajosuunnan ohjeet muuttuivat jo 4.10 ja säilyvät nyt samoina (reitti ja suunta merkitty karttaan vihreällä värillä). Yhteispäivystyksen pysäköintialueella on käytössä ainoastaan kaksi inva-paikkaa sisäänkäynnin vieressä. Kyseiset paikat on merkitty karttaan vihreällä värillä.

Vaasan keskussairaala kehottaa käyttämään pysäköintiin sairaalan pysäköintitaloa ja rannan hiekkaparkkipaikkaa.

Oheisessa karttakuvassa työmaa-alueen rajat on merkitty sinisellä värillä. Yhteispäivystyksen sisäänkäynnin luona sijaitsevat polkupyöräkatos ja tupakointipiste on merkitty punaisella värillä.

3.11.2021 redaktion_toimitus