Olisitko kiinnostunut ideoimaan Pohjanmaan hyvinvointialueen palveluiden kehittämistä asiakasraadissa? Pohjanmaan hyvinvointialue on 13 Pohjanmaan kunnan kuntayhtymä, joka 1.1.2022 alkaen järjestää alueen asukkaiden sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut.

Perustamme hyvinvointialueelle kolmen eri palvelusektorin asiakasraadit:

1. Lapset, nuoret ja perheet
  2. Työikäiset
  3. Ikäihmiset

Tavoitteenamme on löytää iän, sukupuolen, asuinalueen ja kielen puolesta mahdollisimman hyvin hyvinvointialueen asukkaita edustavat asiakasraadit. Toivomme asiakasraateihin erilaisia näkökulmia edustavia ihmisiä kehittämään positiivisessa hengessä parempia palveluita.

Haemme jäseniksi Pohjanmaan hyvinvointialueen asukkaista 16-vuotta täyttäneitä, aktiivisia, kehittämismyönteisiä ja molempia kotimaisia kieliä kohtuullisesti ymmärtäviä henkilöitä, sillä raati toimii kaksikielisesti. Jäsenet valitaan vuoden 2022 ajaksi. Kokouksiin osallistumisesta maksetaan palkkio.

Koetko jonkun tietyn asiakasryhmän palveluiden kehittämisen itsellesi tärkeäksi? Laita hakemus, ja kerro itsestäsi sekä ajatuksistasi potilaan/asiakkaan asemasta ja sen kehittämisestä vapaamuotoisessa hakemuksessa. Kerro, miksi haluaisit kyseisen palvelusektorin asiakasraatiin.

Lähetä hakemuksesi yhteystietoineen viimeistään 10.12.2021 joko tämän webrobol-linkin kautta:

Tai jollekin seuraavista henkilöistä:

Lapset, nuoret ja perheet: Åsa Nyberg-Sundqvist,

asa.nyberg-sundqvist@vshp.fi, 040 1582479

Työikäiset: Sari West, sari.west@vshp.fi, 040 1628706

Ikäihmiset:Tarja Koukkunen, tarja.koukkunen@vshp.fi, 040 6552058

Postiosoite: Vaasan keskussairaala, X2, Hietalahdenkatu 2-4, 65130 Vaasa.

23.11.2021 Redaktion_Toimitus