Vaasan keskussairaalan nykyisestä silmälääkäritilanteesta johtuen tulemme muuttamaan päivystystoimintaamme 29.11.2021 (viikko 48) alkaen toistaiseksi seuraavalla tavalla:

Maanantai – Keskiviikko: Päivystyskäynnit hoidetaan normaalisti Vaasan keskussairaalassa.

Torstai – Perjantai: Päivystykset ohjataan Seinäjoen keskussairaalan silmäpäivystykseen virka-aikana kello 8:00–15:00. Lähettävä lääkäri, jolla on silmäsairauksien päivystyspotilas, voi kääntyä suoraan Seinäjoen silmäpäivystykseen konsultaatiota varten puhelimitse numeroon 06 415 4851.

Iltapäivisin ja iltaisin maanantai-perjantai sekä viikonloppuisin lähetetään päivystystapaukset TYKS:iin kuten aiemminkin. Kiireellisissä, mutta ei akuuteissa, tapauksissa tehdään lähete Kiirellisyysluokassa 1–7 päivää Vaasan keskussairaalan.

25.11.2021 redaktion_toimitus